01 september 06:50, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Johnny Gustavsson. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 55 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:06 Ett SOS-larm inkom till polisen om gällande en brand på Årbygatan i Eskilstuna. Branden ska ha startat i två mopeder och sedan ha spridit sig till fyra personbilar som skadats i samband med branden. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättades.

00:46 Ett SOS-larm inkom till polisen rörande en brand på Kyrkogatan i Eskilstuna. Det brann i ett sopkärl. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.