10 september 07:17, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.05 polisen har hittills hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen person har gripits för brott, ingen har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.46 SOS-larm kom till polisen om brand utomhus på Strängnäsvägen i Eskilstuna. Det visade sig vara en container som börjat brinna. Ingen misstanke om brott.

01.21 SOS-larm kom till polisen om brand på Kjulavägen i Eskilstuna. Det visade sig vara en skylift som brunnit och polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse och allmänfarlig vårdslöshet. Polisen tar gärna emot tips och iakttagelser om personer eller fordon som setts i området innan branden. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisen.se

04.58 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Skogstorpsvägen blev fordonsflraren, en kvinna i 30-årsåldern misstänkt för grov olovlig körning. Polisen tog också bilen i beslag för att om möjligt få åklagarbeslut om att bilen ska förverkas.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.