12 september 09:35, Sammanfattning natt, Örebro län

Sammanfattning natt polisområde Örebro

03.11 Örebro. Bil stoppad i Varberga, Örebro. I bilen påträffas flera vapen samt ammunition. Även en större mängd alkohol. Misstanke vapenbrott och misstänkt smugglingsbrott. Vapen och alkohol i beslag. En person anhållen.

04.43 Anmälan olaga intrång och skadegörelse efter att flera personer setts inne på ett inhägnat område tillhörande en transportfirma. På plats kan väktare och polis konstatera att åverkan skett på inhägnaden. Oklart om något stulits. Ingen gripen.

04.49 Larm om flera personer inne på område tillhörande bilfirma. Polis påträffar två personer. Konstaterat uppklippt staket. Två personer grips misstänkta för försök till stöld och olaga intrång.

23.16 Karlskoga. Man i sextioårsåldern misstänkt för rattfylleri, narkbrott eget bruk, narkbrott innehav samt brott mot knivlagen. Beslag nark.

Genrellt i polisområde Örebro under natten - mycket fylla och stök, många trafikrelaterade överträdelser. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.