13 september 07:09, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:59 En polispatrull upptäckte två bilar som brann på Ravingatan i Norrköping. Räddningstjänsten kallades till platsen. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med branden. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand.

05:46 Polisen larmades till Tannefors i Linköping med anledning av en misshandel som inträffat utomhus. Flera gärningspersoner ska ha misshandlat en man i 40-årsåldern. Den drabbade mannen ska inte ha fått allvarliga fysiska skador. Händelsen rubriceras som misshandel. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.