14 september 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

23.36 Uddevalla, trafikolycka
På länsväg 172 i Lane har en bilist kolliderat med en älg. Föraren klagar på nacksmärtor och får åka med ambulansen till sjukhus. Älgen sprang från platsen och jägare har ringts ut för att leta efter den.

02.22 Lidköping, drograttfylleri samt brott mot knivlagen
På Vävaregatan stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 35-årsåldern, visar tecken på narkotikapåverkan och tas med för provtagning. I bilen hittas även en kniv som tas i beslag. Han rapporteras för drograttfylleri samt brott mot knivlagen.

02.54 Mölnlycke, skadegörelse
På Buss Johns väg ser ett vittne hur flera killar slår sönder en bil. Man använder en skylt som man slår med och bilen får omfattande skador. Ingen kvar när polisen kommer fram men en anmälan om skadegörelse skrivs.

Ofredande i relation, Polisområde Fyrbodal
Under natten har en kvinna anmält att hon blivit ofredad av en man som hon har en relation med. Han ska ha knuffat henne så hon har ramlat omkull bland annat. Detta ska även ha hänt vid tidigare tillfällen. Polisen har upprättat en anmälan om ofredande.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.