15 september 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Fredrik Svedemyr.

23.16 Falkenberg, bilbrand
På Utmarksvägen har en bil börjat brinna. Branden är troligen anlagd och bilen har blivit helt utbrunnen. Ytterligare två bilar som stod parkerade intill har fått brandskador. Anmälningar om skadegörelse genom brand har upprättats. Ingen gripen.

00.05 Varberg, olovlig körning
I Derome stoppades en bilist för kontroll. Föraren, en man i 35-årsåldern, saknade behörighet att köra bilen och rapporterades för olovlig körning.

00.25 Falkenberg, bilbrand
På Västgötavägen har ytterligare en bil börjat att brinna. Även här misstänker polisen att branden är anlagd och en anmälan om skadegörelse genom brand har skrivits.

Misshandel i relation, Polisområde Halland
En dotter ringde polisen under natten eftersom hon hörde att mamman blev slagen av sin sambo. Mamman hade blivit slagen på armarna men behövde inte åka till sjukhus. Mannen greps av polisen misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.