15 september 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Fredrik Svedemyr.

23.24 Tidaholm, arbetsplatsolycka
På ett företag på Köksvägen har en kvinna i 25-årsåldern blivit påkörd av en truck. Hon klarade sig med lindriga skador och klagade på nacksmärtor. Polisen har skrivit en anmälan om arbetsplatsolycka.

00.21 Borås, stöld av diesel
I Boråstorpet stoppades en bilist för kontroll. Bilen var full med diesel som tros vara stulet från en lastbil. Dieseln och bilen togs i beslag och mannen greps misstänkt för stöld. Han anhölls senare av åklagare. 

00.29 Lilla Edet, grov olovlig körning m.m.
På E45 i Göta stoppar polisen en bilförare som saknar körkort och som uppträder narkotikapåverkad. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri samt grov olovlig körning.

04.00 Alingsås, drograttfylleri
Vid en kontroll på E20 stoppade polisen en bilist. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan och fick följa med för provtagning. I bilen hittades även narkotika som togs i beslag. Han rapporterades för drograttfylleri samt innehav av narkotika.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.