Uppdaterad 15 september 07:19

15 september 06:48, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.26 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. Ingen har befunnits drogpåverkad och behövt följa med för provtagning.

00.28 SOS-larm kom till polisen om brand utomhus på Strandvägen i Motala. Det visade sig vara en bil som brann. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand.

02.55 SOS-larm kom till polisen om brand utomhus i Lambohov, Linköping. Det visade sig vara en moped som brann och polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand.

03.35 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Mörtlösa Linköping blev en bilförare, man i 35-årsåldern misstänkt för grov olovlig körning och brott mot knivlagen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.