16 september 06:42, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Christer Fuxborg.

21:50, skadegörelse, Falkenberg
Polis larmas till Brattebovägen med anledning av ett flertal bilar brinner. Mellan fyra och fem personer har setts springa från platsen. Ett flertal patruller åker dit. Räddningstjänsten släcker branden. Det är en bil som har brunnit och är helt nedbrunnen. Ytterligare bilar har fått sina rutor förstörda. Det fanns en spridningsrisk till närliggande byggnad.  Polis söker av området utan att anträffa några gärningspersoner. En anmälan om försök till mordbrand samt grov skadegörelse är upprättad.

22:02, skadegörelse, Halmstad
Vi får larm om tre personer som bryter upp postlådor på Vasängsvägen och samtidigt försökt elda mot en fasad. En patrull åker till platsen. Inga gärningspersoner är kvar. Patrullen hittar uppbrutna brevlådor på plats och skriver en anmälan om skadegörelse. Oklart om någon post har försvunnit.

00:14, rattfylleri, Laholm
Föraren av en personbil kör i diken på Karupsvägen. Föraren klarar sig utan skador och får hjälp att bärga bilen. Anmälaren misstänker att han kan vara berusad och larmar polis. En patrull åker till platsen och tar med föraren för kontroll.

00:56, trafikolycka, Varberg
Vi får larm om en bil som troligtvis fått vattenplaning vid Värötunneln. När polis kommer till platsen är föraren redan förd till sjukhus för kontroll. Inga uppgifter om allvarliga skador. Patrullen skriver en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.