Uppdaterad 17 september 10:50

16 september 20:48, Försvunnen person, Sölvesborg

Polisen letar efter en försvunnen person i Norje.

Polisen söker efter en man i 90-årsåldern som är anmäld försvunnen. Mannen sågs senast vid sitt hem i Norje i Sölvesborgs kommun vid 16:30-tiden på torsdagen. Han är cirka 165 cm lång, smalt byggd och vithårig. Vid försvinnandet var han troligtvis klädd i svarta träningsbyxor, svart/vit pikétröja och eventuellt beiga skor. 

Har du sett mannen under eftermiddagen eller kvällen? Ring polisen på telefon 114 14. Ser du mannen i detta nu  - ring larmnumret 112.

Uppdatering 07.00: Polisen har under natten sökt med en stor resurs efter den försvunne mannen men han har fortfarande inte anträffats. Sökandet fortsätter under morgonen och förmiddagen med en utökad resurs.

Uppdatering 09.45: Mannen rapporteras vara anträffad och vid liv. Mannen anträffades av polis efter att JRCCs helikopter sett honom från luften i närheten av Ysane mosse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.