17 september 06:43, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:58 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Domaregatan i Eskilstuna. Bilisten, en man i 20-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Han misstänks för drograttfylleri. I bilen satt även en manlig passagerare, även han är i 20-årsåldern. Även passageraren visade tecken på narkotikapåverkan, han är misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. De två männen fick följa med för provtagning och förhör.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.