17 september 12:37, Stöld/inbrott, Nyköping

Villainbrott i Nyköping.

08.57 polisen fick samtal om att ett villainbrott hade upptäckt i en villa i Bryngelstorp i östra delen av Nyköping. En person som var "husvakt" upptäckte inbrottet som ska ha inträffat under natten.

09.09 polisen är framme vid villan och börjar utreda vad som hänt.

12.14 tjuven/tjuvarna har brutit upp en altandörr och inne i huset är det tillrört efter att skåp och lådor har sökts genom. Polisen har påbörjat en utredning om grov stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning är genomförd. Polisen har också haft ett hundekipage på platsen som har spårat och sökt men det har tyvärr inte givit något konkret resultat. Det finns nu  ingen misstänkt för inbrottet.

Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som har gjort iakttagelser i Bryngelstorp under natten. Alla tips om misstänkta personer och/eller fordon är välkomna på 114 14 eller via tipsformuläret på polisen.se

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.