18 september 08:56, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Sedan midnatt har tre personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dem misstänks för förargelseväckande beteende. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:31 Misshandel, Umeå
Polisen beordras till en plats i centrala Umeå med anledning av en misshandel. Enligt de uppgifter som finns tillgänglinga i nuläget ska en man ha misshandlat en annan man. Det utsatte förs till sjukvård. Anmälan om misshandel upprättas 

01:51 Olovlig körning, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbilist i Umeå. Föraren bär inte glasögon vilket är ett villkor för att han ska få framföra fordon. Anmälan om olovlig körning upprättas. 

03:34 Drograttfylleri, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Mariehem. Misstanke uppstår om att föraren är narkotikapåverkad. Han medtas för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.