02 september 06:54, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Händelser i urval:

22.49 Det kom larm om att två bilister hade krockat på Kyrkogatan i Eskilstuna. Polis kom dit, även ambulans hade larmats. En man i den ena bilen hade ont i en axel, det är okänt för polisens presstjänst om han behövde föras till sjukhus. Mannen i den andra bilen ska eventuellt inte ha iakttagit väjningsplikt. Polisen skriver en anmälan för att utreda detta.

00.24 SOS larmade om en brinnande bil som stod parkerad på Ekvallsgatan i Eskilstuna. Ett vittne hade sett ett par personer lämna platsen till fots i samband med branden, i riktning mot Tunavallen. Bilen var helt övertänd, och branden spred sig till en annan bil som stod intill. Ytterligare någon bil ska ha fått skador. Polisen sökte bland annat med hund på platsen, men någon misstänkt kunde inte hittas. Polisen rubricerar händelsen som grov skadegörelse genom brand.

I övrigt har polisen hanterat trafikbrott, narkotikapåverkade personer, etc.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.