02 september 07:59, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Norrbottens län.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

22:07 Stöld, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrum. I bilen hittas misstänkt stöldgods. Två personer grips misstänkta för inbrottsstöld. Efter förhör släpps den ene medan den andre - en man i 30-årsåldern, anhålls. 

22:22 Olovlig körning, Boden
Polisen stoppar och kontrollerar en bil i Bodsvedjan. Föraren, en man, saknar behörighet att köra. Han misstänks för olovlig körning. Ärendet hanterades enligt arbetssättet snabbare lagföring.

00:39 Misshandel, Piteå
Polisen beordras till en adress i Piteå kommun med anledning av en misshandel. En man i 45-årsåldern misstänks ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Mannen grips och anhålls senare av åklagare. 

04:48 Inbrott, Luleå
Polisen kontaktas gällande ett inbrott i en villa på Mjölkudden. Okända gärningspersoner ska ha tagit sig in, tillgripit gods och därefter - då de blev påkomna - sprungit från platsen. Polisen ska utföra en brottsplatsundersökning. Det finns inga misstänkta i nuläget. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.