20 september 03:00, Inbrott, Malmö

Flera inbrott, centrum.

03:00 Malmö. En väktare upptäcker ett inbrott i en frisersalong på Rådmansgatan där en trolig gärningsman lämnat platsen på en cykel. Polis skickas till området för kontroll.

03:35 Malmö. Larm inkommer om inbrott i en restaurang på Drottninggatan där någon slagit sönder en ruta och tagit sig in. Någon gärningsman är dock inte kvar när polisen kommer till platsen någon minut senare.

04:09 Malmö. Larm inkommer om inbrott i en fruktaffär på Köpenhamnsvägen där någon på ökänt sätt tagit sig in och eventuellt tillgripit gods.

04:33 Malmö. En polispatrull kontrollerar en man på Holmgatan som stämmer in på signalementet från några av de tidigare inbrotten. Den 45-årige mannen har gods på sig som tros komma från något eller några av dessa inbrott och han grips misstänkt för inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.