Uppdaterad 20 september 08:17

20 september 06:52, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Johnny Gustavsson. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:50 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades om en trafikolycka som hade inträffat på länsväg 964, Flisby, Nässjö. Det var en personbil som var inblandad i en singelolycka. Föraren fördes till sjukhus med ambulans på grund av en fotskada, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter gällande skadeläget. Det finns inga brottsmisstankar i samband med trafikolyckan.

05:44 Polisen larmades till en adress i Kortebo, Jönköping. Inringaren vaknade och såg en, för inringaren okänd, person inne i bostaden. Personen ska sedan ha lämnat bostaden. Polis åkte till platsen för att utreda händelsen. I närområdet lokaliserades en misstänkt gärningsperson. En kvinna, som är i 40-årsåldern, greps misstänkt för försök till inbrott. Uppdatering 08:17: Polisen har tagit en cykel och en elcykel i beslag i samband med gripandet. Dessa är förmodligen stulna i närtid och kan lämnas tillbaka mot beskrivning. Kontakta 114 14.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.