20 september 06:52, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Johnny Gustavsson. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 30 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under detta tidsspann har ingen gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

02:18 Polisen larmades till en adress i Åkers styckebruk med anledning av en bildelsstöld. Någon, eller några, hade stulit de fyra däcken från en parkerad personbil. Inringaren noterade ett aktiverat billarm och såg två personer som lämnade platsen. Polis åkte till adressen men ingen misstänkt gärningsperson påträffades. En anmälan gällande stöld upprättades. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.