21 september 06:01, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson.

22.14 Försök till mord, Tibro. Polis och ambulans skickas till en lägenhet i Tibro, där en man uppges vara knivskuren. När polis anländer till platsen finns två män, varav en är den knivskurne mannen, i bostaden. Han är vaken och talbar, och förs med ambulans till sjukhus. Den andre mannen i lägenheten grips som misstänkt för försök till mord. Lägenheten spärras av för en kriminalteknisk undersökning, och polis genomför dörrknackning i huset. 

00.58 Brand, Hammaren, Åmål. Ett övergivet hus brinner, och räddningstjänst skickas till platsen. Polis kommer att spärra av platsen för en teknisk undersökning för att utreda brandorsak när branden är släckt. Det finns ingen misstänkt. 

Grov misshandel, brott i nära relation, polisområde Storgöteborg. En man grips som misstänkt för grov misshandel av en kvinna i nära relation. Mannen grips efter ett kortare förföljande på moped. Kvinnan är förd med ambulans till sjukhus. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.