21 september 06:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Johnny Gustavsson. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 55 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen person har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:41 Polisen larmades till en restaurang på Gamla torget i Norrköping med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. Någon hade tagit sig in i lokalen och tillgripit gods. Exakt vad som stulits är inte preciserat i nuläget. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades, det finns ingen misstänkt för brottet.

01:40 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till E4, Åby, Norrköping med anledning av en trafikolycka. Det var en singelolycka där en personbil hade voltat. Ingen person ska ha skadats allvarligt fysiskt. Händelsen rubriceras som vårdslöshet i trafik.

05:53 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en trafikolycka på E4 söder om Ödeshög. Läs mer om olyckan i en separat text.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.