22 september 06:57, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Johnny Gustavsson. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 55 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:40 Polisen fick ett SOS-larm gällande en brand på Parkuddsvägen i Finspång. Enligt initiala uppgifter skulle det brinna i en byggnad som tillhör en badplats. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. Rubriceringen är skadegörelse genom brand.

01:58 Polisen larmades till en matbutik på Folkborgsvägen i Norrköping med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. Någon, eller några, har krossat minst en ruta och tagit sig in i lokalen och tillgripit gods. Exakt vad som har stulits är inte preciserat i nuläget. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättades. Det finns ingen misstänkt för brottet.

02:26 Polisen larmades till Vadstenavägen i Motala med anledning av en bilbrand. Ingen person ska ha skadats i samband med branden. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand.

03:10 Polisen larmades till en matbutik på Urbergsgatan i Norrköping med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. Minst en ruta till lokalen hade krossats. Någon, eller några, hade tagit sig in i lokalen och stulit gods. Exakt vad som har stulit är inte fastställt i nuläget. En anmälan gällande stöld genom inbrott har upprättats. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.