23 september 08:02, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

En person har under natten omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:18 Försök till stöld, Sundsvall: Polispatrull beordras till Matfors med anledning av en misstänkt dieselstöld från en lastbil. Misstänkta gärningspersoner har lämnat platsen när de blivit upptäckta.

Patrullen söker av området utan att påträffa några misstänkta gärningspersoner.

På platsen finns utrustning som misstänks vara ämnad att användas vid brott. Utrustningen tas i beslag.

Förhör med vittnen hålls och en anmälan gällande försök till stöld upprättas.

01:36 Viltolycka, Härnösand: Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med en älg på E4, Antjärn. Inga personskador rapporteras.

06:48 Viltolycka, Timrå: Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 330, Stordalen. Inga personskador rapporteras.

Polisen har även under natten hanterat ett ärende i Örnsköldsviks kommun där en man misstänks ha misshandlat och hotat en kvinna som han har en relation med. Mannen är gripen och senare anhållen av åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.