Uppdaterad 24 september 09:57

24 september 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Christer Fuxborg.

00.30 Ulricehamn, stöld
Pågående dieselstöld från lastbilar på Rönnåsgatan. Ett kameralarm går där man ser två män som stjäl diesel. Polisen är snabbt på plats och kan stoppa de misstänkta i en bil när de är på väg från platsen. Männen, som är i 20-30-årsåldern, grips misstänkta för stöld och en del stöldgods tas i beslag.

01.29 Göteborg, bilbrand. 
Flera personerringer polisen om att det brinner en bil och en del däck på Fotbollsvägen i Hjällbo. Räddningstjänst och polis till platsen. Två bilar har blivit brandskadade och en anmälan om skadegörelse genom brand har skrivits. 

01.35 Göteborg, bilbrand
Ytterligare en bilbrand i Hjällbo, denna gången på Skolspåret. En bil har brunnit och även här skrivs en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt i någon av bränderna.

04.21 Borås, trafikolycka
På Riksväg 40 vid Kyllaredsmotet har en bilist kört in i mitträcket och vidare ner i diket. Vägen avstängd i båda riktningarna under räddningsarbetet. Bilen bärgad från platsen. Vi återkommer med skadeläget på föraren när polisens utredningsåtgärder är klara.

09.30 Uppdatering
Föraren av bilen, en man i 50-årsåldern, avled på plats. Anhöriga är nu underrättade.

 

Misshandel i relation, Polisområde Fyrbodal
Under natten har en kvinna anmält att hon blivit misshandlad/ofredad av sin sambo. Kvinnan behövde inte åka till sjukhus. Mannen inte frihetsberövad men åkte med polisen frivilligt för att sova på annan plats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.