24 september 07:05, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Björn Öberg. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 26 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. En person har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. Det ärende som sticker ut: 

05:27 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till länsväg 671 i Bottnaryd med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha väjt för ett träd som låg på vägen och då hamnat i diket. Föraren, en man i 20-årsåldern, ska ha klarat sig utan personskador och ordnade med bärgare själv. Det finns ingen misstanke om brott. 

Utöver detta har polisen haft tre viltolyckor utan personskador (rådjur), trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.