25 september 06:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalesperson under lördagen är Stefan Gustafsson.

Kl 22.31 Fyrbodal, misshandel (i relation)
Polis larmas till en bostad i Fyrbodal. En man uppger att han blivit misshandlad av sin sambo. Störningsjouren har varit på plats och mannen har skador i ansiktet. Polis och ambulans åker till platsen. Mannen har huvudskador och avförs i ambulans, oklart skadeläge. Anmälan om misshandel upprättas där sambon är misstänkt. Ingen gripen. 

Kl 23.00 Göteborg, trafikolycka med personskada
Larm om en trafikolycka mellan två mopeder vid Lillebyvägen i Björlanda. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. Två personer avförs från platsen i ambulans före det att polis anländer. Oklart skadeläge. Båda mopederna tas i beslag. Polisen åker till sjukhuset för att identifiera och så snart det är möjligt kunna höra de båda skadade. Ingen ytterligare information har avrapporterats.

Kl 23.20 Öckerö, misstänkt rattfylleri på moped
Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till en trafikolycka med moped vid Galeasvägen. Enligt uppgift från platsen handlar det om en pojke på 16 år som kört omkull med moped, han bar ingen hjälm. Mopedföraren körs till sjukhus för kontroll, oklart skadeläge. Föraren får blåsa och misstänks då för rattfylleri. Anmälan om trafikolycka samt misstanke om rattfylleri. 

Kl 00.05 StorGöteborg, barnfridsbrott samt grov kvinnofridskränkning (relationsbrott)
En kvinna besöker sina föräldrar i Göteborg. Det framkommer att kvinnan har skador på sina händer och hon uppger att det en man i en före detta relation som tillfogat henne skadorna tidigare under dagen på annan ort i området. Polis larmas till platsen. Polispatrullen upprättar anmälan om barnfridsbrott och grov kvinnofridskränkning. Åklagare underrättas och beslut tas om hämtning till förhör av den misstänkte mannen. Kvinnan förs till kvinnoboende tillsammans med ett barn. 

Kl 01.15 StorGöteborg, misshandel (i relation)
Polis kallas till en adress i Göteborg. I lägenheten finns en kvinna, en man och ett barn. De lever i en relation. Kvinna uppger att hon har blivit slagen, dragen i öronen och sparkar ska ha riktats mot henne. Dock inget behov av ambulans. Mannen grips av polis. Anmälan upprättas om misshandel. 

Kl 02.45 Älvsborg, rån (möjligt relationsbrott)
Polis larmas till en adress i Älvsborg där en man uppger att han blivit rånad. Händelsen ska ha inträffat ca 20-30 minuter före det att polis larmas. Mannen uppger att han blivit framtvingad mobil och nycklar. Mannen uppger vidare att han blivit lurad till platsen av sin fd som troligen ska vara involverad i händelsen. Mannen förs till sjukhus för kontroll och dokumentation av skador. Anmälan upprättas med rubricering rån. Ingen gripen i nuläget.   

Kl 03.02 Göteborg, rån
En man kontaktar polisen och uppger att han blivit utsatt för ett rån utanför sin bostad i Överås. Mannen uppger vidare att tre okända män ska ha väntat på honom utanför hans bostad då han kom hem och rånat honom. De tillgrep hans plånbok och mobil. Samtliga gärningsmän uppges vara maskerade. Inget behov av ambulans. Anmälan om rån upprättas. Ingen gripen.   

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.