25 september 07:56, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Åtta personer har mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:45 Misshandel, Härnösand: Polispatrull som patrullerar vid nollning på Myran kontaktas av en man som uppger att han misshandlats av okända gärningspersoner. Förhör med mannen hålls varefter han får skjuts hem. En anmälan gällande misshandel upprättas.

00:13 Förargelseväckande beteende, Örnsköldsvik: Fordonsförare får ordningsbot för att ha spelat hög och störande musik i ett parkeringsgarage.

00:48 Misshandel, Sundsvall: Polispatrull beordras till ett hotell med anledning av att en man uppges ha misshandlat en kvinna. Mannen grips. Efter förhör ska åklagare fatta beslut om mannen ska anhållas eller inte.

01:45 Brand, Sundsvall: Polispatrull beordras till Bergsåker med anledning av brand i en container. När patrull kommer till platsen har räddningstjänst släckt branden. En anmälan gällande brand utan misstanke om brott upprättas.

02:45 Misshandel, Sundsvall: Polispatrull beordras till ett hotell i Inre hamnen där en man uppger att en annan utpekad man misshandlat honom. Den misshandlade mannen förs med ambulans till sjukvård. En anmälan gällande misshandel upprättas.

03:03 Misshandel, Sundsvall: Ordningsvakt vid en krog vinkar till sig en polispatrull. En man misstänks ha misshandlat en annan man på krogen. Förhör hålls och en anmälan gällande misshandel upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.