25 september 08:02, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 70 ärenden mellan klockan 22 och 07. Ingen ha gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:01 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en trafikolycka i Jordbrorondellen i Jönköping. Två bilar hade kolliderat. En person fördes till sjukhus med ambulans, polisens presstjänst har inga uppgifter gällande skadeläget. En anmälan gällande vårdslöshet i trafik har upprättats.

01:22 En polispatrull befann sig på Hamnparken när de noterade en skadad man som är i 40-årsåldern. Polispatrullen skjutsade mannen till sjukhus, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter gällande skadeläget. En anmälan om misshandel har upprättats, i nuläget finns ingen misstänkt gärningsperson.  

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.