25 september 08:02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 75 ärenden mellan klockan 22 och 07. Under denna tidsperiod har ingen gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:34 Väktare kontaktade polisen angående ett inbrott som hade inträffat på Sveavägen i Eskilstuna. Någon, eller några, hade tagit sig in på en byggarbetsplats. Exakt vad som har stulits är inte preciserat. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades. Det finns ingen misstänkt för brottet.

00:47 Polisen larmades till en krog i centrala Eskilstuna med anledning av en misshandel. En man, som är i 40-årsåldern, hade blivit misshandlad av en okänd gärningsperson. Mannen fördes till sjukhus med ambulans, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter gällande skadeläget. En anmälan om misshandel är skriven. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.