Uppdaterad 25 september 15:44

25 september 13:59, Trafikolycka, Lidköping

Trafikolycka med flera fordon involverade vid Lindärva/Vinninga enligt SOS.

Enligt SOS så har flera fordon varit involverade i en trafikolycka på länsväg 184 vid Lindärva. Hur många fordon och personer som är inblandade är ännu inte klarlagt. Ej heller om det finns personskador. Något eller några fordon uppges ha voltat. Framkomligheten på platsen är heller inte känd. 

Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. 

Kl 14.09: Polis på plats. 

Två personbilar involverade. Båda förarna uppges ha avförts från platsen med ambulans, oklart skadeläge. Inga uppgifter om livshotande skador. Ett fordon uppges stå trafikfarligt på platsen och polisen avvaktar/väntar på bärgning.

Anmälan om vårdslöshet i trafik samt smitning från trafikolycksplats. Det finns ingen uppgift i avrapporteringen om vem/hur något person ska ha avvikit från platsen. Polis åker till sjukhuset för att få ID på de skadade och om möjligt få höra dem. De båda skadade ska ha kommit från samma bil.    

   

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.