26 september 08:13, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 85 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:00 Polis beordrades till en adress i Vrigstad, Sävsjö, med anledning av ett inbrott i en bostad. Anmälaren hade varit bortrest och när denne kom hem till sitt hus upptäcktes det att någon, eller några, hade tagit sig in i bostaden genom ett fönster. Polis åkte till platsen. En anmälan om stöld genom inbrott. Exakt vad som har stulits är inte preciserat.

23:46 Polisen larmades till en bostad i Skillingaryd med anledning av ett bråk. En man och en kvinna, som har en relation med varandra, skulle ha misshandlat varandra. Polis åkte till platsen. Både mannen och kvinna greps misstänkta för misshandel, båda är i 40-årsåldern. Även en anmälan gällande barnfridsbrott har upprättats då ett barn hört bråket. Under natten hävdes gripandet gällande kvinnan, mannen är fortfarande gripen. Polisens presstjänst har inga uppgifter om eventuella skador i samband med händelsen.

00:52 Polisen larmades till centrala Nässjö med anledning av ett större bråk utomhus där ungefär 20-30 personer skulle vara inblandade. Flera polispatruller beordrades till platsen. Ambulans kom till platsen, av de rapporter som nått polisens presstjänst ska ingen person ha fått allvarliga fysiska skador i samband med händelsen. Polisen avvisade flertalet personer från platsen. Fyra anmälningar gällande misshandel har upprättats, ingen har gripits. En person fick följa med för tillnyktring.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.