26 september 08:30, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Sju personer har mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri. Fem personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Två av dessa har sedan omhändertagits enligt LOB.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:51 Härnösand: Bilförare i centrum får ordningsbot för att ha spelat hög och störande musik.

01:17 Brott mot knivlagen, Sundsvall: Vid kontroll av en person i Stenstan påträffas två knivar som tas i beslag. En anmälan gällande brott mot knivlagen upprättas.

01:37 Trafikbrott, Sundsvall: Fordonsförare på en parkering i Inre hamnen spelar hög musik och får en tillsägelse om att sänka volymen. En förare får ordningsbot för felaktig placering av registreringsskylt.

03:40 Misshandel, Sundsvall: Polispatrull beordras till en mack i Inre hamnen med anledning av en misshandel. En skadad man påträffas och förs med ambulans till sjukvård. Ytterligare en man som uppger att han försökt gå emellan har blivit slagen.

Anmälningar gällande misshandel upprättas. Det finns i nuläget inga misstänkta i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.