27 september 06:31, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Fredrik Svedemyr.

20.20 Stöld genom inbrott, Vallda, Kungsbacka. Boende kommer hem och upptäcker att det varit ett inbrott i bostaden. En ruta har krossats/lyfts ut, vilken man tagit sig in igenom. Polis skickas till platsen. Smycken uppges vara tillgripna. En anmälan stöld genom inbrott skrivs. 

22.25 Rattfylleri, Fegen, Falkenberg. En personbil stoppas för kontroll där föraren, en man, visar tecken på påverkan. I bilen färdas en passagerare, även det en man, som även han visar tecken på påverkan. Provtagning görs på männen, och bilföraren är nu misstänkt för drograttfylleri, och passageraren narkotikabrott genom eget bruk. 

23.36 Försök till stöld genom inbrott, Skogaby, Laholm. Ett inbrottslarm kommer från en bostad där boende inte är hemma. Ingen har dock tagit sig in i bostaden, och en anmälan försök till stöld genom inbrott skrivs.

00.21 Brand, Varbergsvägen. Polis och räddningstjänst skickas till Varbergsvägen där det brinner i ett garage. Räddningstjänst släcker branden och polis skriver en anmälan grov skadegörelse genom brand. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.