28 september 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler

00:49 Skadegörelse genom brand, Trollhättan
På Lextorpvägen i Trollhättan brann en bil och branden spred sig till fler bilar. Polis och räddningstjänst larmades till platsen och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Ingen gripen i nuläget. 

01:00 Stöld genom inbrott, Göteborg
Polis larmades av vakter på Volvo då personer befunnit sig inne på området vid Assar Gabrielssons väg i Torslanda, Göteborg. Vakterna trodde personer var ute efter att stjäla däck. Polis till platsen för kontroll. Ingen gripen en anmälan om stöld genom inbrott upprättades. 

Misshandel i relation
Polis kontaktades av en kvinna som uppgav att misshandlats av sin man, kvinnan uppgav att hon även tidigare blivit slagen av mannen. Polispatrull åkte till adressen i Polisområde Storgöteborg. På plats anträffade patrullen både mannen och kvinnan. Mannen togs med till förhör efter beslut av åklagare. 
En anmälan om misshandel upprättades.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.