28 september 06:35, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Björn Öberg. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under detta tidsspann har ingen gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:50 Polisen larmades till en arbetsplats i området Lundby, Mjölby, med anledning av en olycka. En man, som är i 25-årsåldern, hade skadat sin ena fot i en maskin. Mannen fördes till sjukhus med ambulans, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter gällande skadeläget. En anmälan gällande vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka har upprättats.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller. Polispatrullerna har även arbetat med ärenden som rör psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.