29 september 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Hans-Jörgen Ostler.

23.27 Varberg, förgripelse mot tjänsteman.
En man omhändertas för berusning och i samband med detta spottar han på en av ordningsvakterna. Mannen får åka med polisen till stationen för att sova ruset av sig samt höras angående händelsen.

01.24 Varberg, grovt drograttfylleri m.m.
En patrull försöker stanna och kontrollera en bilist på på E6:an i södergående riktning i Tvååker. Bilen kör av E6:an i höjd med Morup och fortsätter mot Glommen. Beslut om att lägga ut spikmatta tas men bilen svänger av innan och fortsätter gäcka den efterföljande polisbilen. Till slut lyckas man stoppa bilen i Maredlid, Oskarström. I bilen kan man säkra två personer som är båda i 20 års åldern. Föraren kan misstänkas för drograttfylleri, grov vårdslöshet i trafik, försök till grovt våld mot tjänsteman och får följa med för provtagning m.m. Passageraren får även han följa med då han kan misstänkas för narkotikabrott, eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.