30 september 21:29, Misshandel, Söderköping

Man skadad av vasst tillhygge.

19.28 Polisen fick samtal om bråk på Folkskolegatan i Söderköping. En man med ett vasst tillhygge skulle ha skadat en annan man vid ett bråk utomhus. Båda parterna hade kommit dit i varsin bil, och den ena bilisten ska eventuellt ha följt efter den andra. I båda bilarna fanns det två eller flera personer.

19.34 Polis på plats, även hundpatrull anslöt. En skadad man fanns kvar och flera vittnen, några av de inblandade hade lämnat till fots. Ambulans tillkallades. Den skadade mannen, som är i 20-årsåldern, verkade inte vara allvarligt skadad. Han fördes med ambulans till sjukhus. Polisen pratade med vittnen och sökte efter misstänkta.

19.57 Platsen hade spärrats av för att söka efter spår på platsen. Båda bilarna togs i beslag av polisen för kriminalteknisk undersökning.

21.13 En kriminalteknisk undersökning var klar och avspärrningarna hävdes.

Någon misstänkt har i nuläget inte gripits. Ärendet rubriceras som misshandel alternativt grov misshandel. Brottsrubriceringen kan komma att ändras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.