Uppdaterad 01 oktober 07:10

30 september 22:30, Kontroll person/fordon, Malmö

Anträffad skadad på Munkhättegatan.

En person har anträffats skadad vid en sporthall, mannen är förd till sjukhus av ambulans. Platsen vid anträffandet spärras av och polispatruller söker i området.

Uppdatering. En yngre man i tonåren fördes alvarligt skadad till sjukhus från platsen. Vårdas fortfarande. Brottsplatsen har varit avspärrad och tekniker varit på plats för brottsplatsundersökning. Ett antal personer har förhörts men ingen kan misstänkas för brottet i nuläget.

Uppdatering 1/10: Ett flertal personer har under natten hämtats in till förhör. Ingen person är frihetsberövad i ärendet. Brottet rubriceras som försök till mord. Polisen har ingen information om skadeläget på målsägande, som är en pojke i 16-årsåldern. Hans skador tros ha tillfogats med ett stick- eller knivliknande föremål. 

En anmälan om grovt olaga integritetsintrång upprättas också i ärendet, detta då en film från platsen spridits i sociala medier. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.