Uppdaterad 04 september 15:16

04 september 05:50, Motorfordon, stöld, Nordanstig

Trafikolycka på E4 med stulen bil.

Polisen larmas till E4 strax norr om Jättendal i Nordanstigs kommun där en personbil har kört av vägen och hamnat i viltstängslet. När polisen kommer till platsen visar det sig att bilen tidigare är anmäld stulen i Örebro.

Strax efter olyckan har en av personerna som färdats i bilen gett sig av till fots, men kan gripas en stund senare misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Ytterligare en person anträffas vid bilen, skadad, och han grips också men avförs till sjukhus med ambulans.

Polisen har uppgift om att även en tredje person, en kvinna, ska ha färdats i den aktuella bilen. Kvinnan ska vara skadad och blodig i ansiktet och hon är ännu inte återfunnen.

Polisen är angelägna om tips och iakttagelser från allmänheten. Har du sett kvinnan, ring polisen snarast på 112.

Uppdaterad, kl 15:17

Polisen bedömer att det bara ska ha varit två personer i det aktuella fordonet. Båda männen greps i samband med olyckan, och en av dem avfördes till sjukhus med ambulans.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.