04 september 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

00.28 Laholm, rattfylleri
I Vallberga stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 60-årsåldern som visar tecken på narkotikapåverkan. Även passageraren, en kvinna i 40-årsåldern, misstänks vara påverkad. De tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri respektive eget bruk av narkotika.

01.16 Halmstad, våld mot tjänsteman
På O`Learys på Storgatan har en gäst slagit en ordningsvakt i huvudet. Ordningsvakten var ej i behov av ambulans. En man i 20-årsåldern grips på plats misstänkt för våld och hot mot tjänsteman samt ringa narkotikabrott.

02.44 Kungsbacka, rattfylleri
Efter ett kortare förföljande stoppas en crossmotorcykel på Rubinvägen. Förare är en man i 20-årsåldern som tas med för provtagning. Han misstänks för rattfylleri samt olovlig körning.

Grov misshandel i relation, Polisområde Halland
En kvinna har blivit misshandlad av en man som hon har en relation med. Hon har fått en del skador när hon försökt värja sig från mannen som hade en kniv. Mannen grips på plats och är misstänkt för grov misshandel

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.