04 september 07:00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Klockan 23-07, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Sju personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för våldsamt motstånd. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:27 Misshandel, Boden
Polis beordras till en by i Boden kommun med anledning av misshandel. En kvinna misstänks för att ha misshandlat en kvinna med ett tillhygge, för att ha försökt misshandla ytterligare en person samt för olaga hot. Den misstänkta kvinnan grips och anhålls senare av åklagare.

01:13 Rattfylleri, Kiruna
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Kiruna. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av alkohol. Han blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för ytterligare provtagning. En anmälan ska upprättas.

01:18 Rattfylleri, Kalix
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Kalix. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för ytterligare provtagning. Körkortet omhändertas och en anmälan ska upprättas.

05:53 Trafikkontroll, Boden
Vid en kontroll på länsväg 356 vid Långberget utfärdas en ordningsbot (böter) gällande hastighetsöverträdelse. Hastigheten uppmättes till 121 kilometer i timmen på en 80-sträcka. Förarens körkort omhändertas.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.