05 september 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Förutom nedanstående händelser har det varit mycket fylla och bråk runt om i länet.

20.03 Göteborg, grov misshandel
På McDonalds på Kungsportsavenyen har en man i 25-årsåldern blivit knivskuren av en annan man. Den misstänkte mannen lämnade platsen springande och har ännu inte gripits trots sök med bl a hund. Den knivskurne mannen fördes till sjukhus. Initialt bedömdes skadorna som lindriga. En förundersökning om grov misshandel har inletts.

23.16 Göteborg, brott mot ordningslagen
I Sjöbergen(Röda Sten) pågick under kvällen en ravefest som bedömdes vara en offentlig tillställning. När polisen kom till platsen valde arrangören att avsluta festen. Arrangören rapporterades för brott mot ordningslagen. Vid 02.05 var festen dock igång igen med en ny arrangör. Återigen avslutades festen och arrangören rapporterades för brott mot ordningslagen.

01.29 Uddevalla, grovt våld mot tjänsteman
På Kungsgatan har fyra män gett sig på en ordningsvakt och bland annat sparkat och slagit honom. Efter tumultet sprang de misstänkta från platsen i riktning mot Agneberg. Ordningsvakten ska efter omständigheterna vara okej, inga uppgifter om att han behövt åka till sjukhus. En förundersökning om grovt våld mot tjänsteman har inletts men igen har ännu gripits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.