05 september 07:16, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Sju personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:31 Rattfylleri, Sundsvall
Polis beordras till Inre Hamnen i Sundsvall med anledning av en singelolycka där en bil enligt initiala uppgifter kolliderat med ett träd varpå de som färdats i bilen hade lämnat platsen. Det framkommer att det var två män som färdades i bilen och de anträffas av polis. Föraren misstänks för grovt rattfylleri, olovlig körning, smitning från trafikolycka samt vårdslöshet i trafik. Passageraren misstänks för medhjälp till grovt rattfylleri. Båda männen omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB).

02:54 Rattfylleri, Timrå
Polis beordras till Vivsta, Timrå, med anledning av en singelolycka med en mopedbil. De två personer som färdas i bilen förs till sjukvård. Polisen ska utreda olyckan och anmälan upprättas gällande bland annat misstänkt rattfylleri.

En viltolycka i Sundsvall kommun har anmälts till polisen under morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.