05 september 07:37, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Åtta personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:23 Trafikbrott, Umeå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil Väst på stan i Umeå. En ordningsbot utfärdas gällande hastighetsöverträdelse samt för att avstånd ej anpassats till framförvarande fordon. Hastigheten uppmättes till 54 kilometer i timmen på en 40-sträcka.

00:10 Trafikbrott, Umeå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på Holmsundsvägen i Holmsund. En ordningsbot (böter) utfärdas med anledning av hastighetsöverträdelse.

01:17 Olaga intrång, Skellefteå
Polis beordras till en samhälle utanför Skellefteå med anledning av att en person utan lov försöker ta sig in i en bostad. Polis håller förhör och en anmälan gällande olaga intrång och ofredande ska upprättas.

En viltolycka i Skellefteå kommun har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.