07 september 06:45, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under denna tidsperiod har ingen gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:35 Polisen larmades till en adress i området Klingsberg i Norrköping med anledning av en misshandel utomhus. En man, som är i 20-årsåldern, hade blivit misshandlad av flera gärningspersoner med ett tillhygge. Den drabbade mannen ska inte ha fått allvarliga fysiska skador. Händelsen rubriceras som grov misshandel. Det finns ingen gripen för brottet.

00:58 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand på Ättetorpsvägen i Åby, Norrköping. Enligt initiala uppgifter skulle det brinna i en mindre fristående byggnad. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades.

03:27 Polisen larmades till en parkering på Liljekonvaljvägen i Ödeshög med anledning av en stöld från ett lastbilssläp. Någon, eller några, hade tagit sig in i släpet och stulit gods. Elektronikprodukter ska saknas från släpet men exakt vad som har stulits är inte preciserat ännu. Händelsen rubriceras som stöld. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.