07 september 06:45, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 30 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under denna tidsperiod.

04:35 Polisen larmades till Gasverksvägen i Nyköping då ett larm aktiverats på ett inhägnat område som tillhör ett företag. Två personer ska ha tagit sig in på området och försökt att stjäla gods. Flera polispatruller åkte till platsen men när första polispatrull anlände fanns ingen misstänkt gärningsperson kvar. Ingenting ska ha stulits från platsen. En anmälan gällande försök till stöld upprättades, det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.