09 september 06:03, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och till kvällen kommer Hans-Jörgen Ostler.

22.09 Brand, Laxfiskevägen, Partille. En parkerad bil brinner, och polis samt räddningstjänst skickas till platsen. Branden släcks, och en anmälan skadegörelse genom brand skrivs. 

23.43 Försök till rån, Knalleland, Borås. En man kontaktar polis och berättar att han blivit slagen av flera för honom okända personer. I samband med att han blivit slagen har de frågat efter pengar. Polis möter upp mannen, och en anmälan försök till rån skrivs. Mannen har inte behövt vård i samband med händelsen.

Misshandel, nära relation, polisområde Fyrbodal. En kvinna hörs skrika i från en bostad, och polis skickas till adressen. På plats i bostaden finns kvinnan, och en man hon har en relation med. Mannen grips som misstänkt för misshandel av kvinnan. Det finns inga uppgifter om att hon behövde vård i samband med händelsen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.