Uppdaterad 09 september 13:02

09 september 08:31, Stöld, Mullsjö

Inbrott på företag i Mullsjö.

06.48 polisen fick samtal om att ett inbrott hade upptäckts i Mullsjö. Det är ett konditori som drabbats och inbrottet ska ha inträffat under natten.

Det som ska ha stulits är dricka, kaffe och annat.

Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och polisens brottsplatsundersökare är under morgonen (07.46) på plats och genomför en brottsplatsundersökning.

10.00 polisen har jobbat vidare med ärendet. En hundpatrull kom till brottsplatsen och spårade med hund till en bostadsadress i Mullsjö. Där stärktes misstankarna med anledning av att poliserna hittade föremål som kunde vara stöldgods från konditoriet. 

Polisen genomförde en husrannsakan i en bostad och där anträffade mer misstänkt stöldgods och två personer som greps misstänkta för stölden. Det är en man i 25-årsåldern och en kvinna i 35-årsåldern och de förs till polisstationen där de kommer att förhöras och därefter kommer en åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen.

11.31 polisen har nu efter ytterligare utredningsåtgärder gripit en tredje misstänkt person. Det är en man i 40-årsåldern och han har förts till polisstationen där han ska förhöras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.