01 april 06:00, Sammanfattning natt, Hallands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler.

23:43 Bilbrand, Halmstad
Polis kallades till ABC-gatan i Halmstad med anledning av en bilbrand. Bilen var parkerad 3-4meter från en byggnad på platsen, en anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Ingen gripen i ärendet. 

19:00 Rån, Halmstad
En person kontaktade polisen vid 23:00 och rapporterade att hen blivit rånad vid Lidl på Gesällgatan i Halmstad vid sju tiden på kvällen. En gärningsperson ska då ha rånat målsägaren på telefon och smycken. När gärningsmannen försökte ta målsägarens bilnycklar skrek målsägaren så gärningsmannen flydde platsen. Anmälan om rån upprättades. 

04:39 Stöld inbrott, Kungsbacka
Inbrottslarmet gick i en tobakshandel på Kabelgatan i Kungsbacka via övervakningskamera kunde en gärningsman observeras i lokalen. Polis kallades till platsen och kunde konstatera att inbrott skett, gärningsman har tillgripit tobak och kontanter. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades, ingen gripen i nuläget.    

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.