01 april 07:55, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Karlstad

23.24: Det kommer in samtal med uppgifter om att flera personer ha hörts skrika på varandra i Kronoparken. På plats kan patrull kontrollera några personer och en kvinna i 45-årsåldern blir misstänkt för misshandel av en annan kvinna i 45-årsåldern.

00.45: En inringare hör av sig med anledning av att denne noterat hur en förare på riksväg 63 i Lindfors framför sitt fordon vingligt och hur föraren varit över på fel sida vägen. Patrull kan med hjälp av information från inringaren lokalisera och stoppa bilen. Föraren, en man i 40-årsåldern blåser positivt och är nu misstänkt för rattfylleri.

03.15: En man i övre tonåren blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer och blir samtidigt misstänkt för våldsamt motstånd, försök till våld mot tjänsteman och narkotikabrott eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.