Uppdaterad 11 april 16:36

10 april 08:21, Mord/dråp, Södertälje

En person har anträffats avliden på en villatomt i Södertälje.

Den avlidne har blivit utsatt för brott, av den anledningen har polisen inlett en förundersökning rubricerad mord. Den avlidne är identifierad, anhöriga är underrättade.

Polisens tekniker kommer genomföra en teknisk undersökning av brottsplatsen. En trygghetsinsats, där bland annat dörrknackning ingår, har initierats för att bland annat få kontakt med vittnen har gjort iakttagelser som kan bidra till förundersökningen. 

Ingen person är ännu frihetsberövad misstänkt för mordet.

Uppdatering klockan 16:03
Avspärrningarna vid brottsplatsen är hävda.

Uppdatering den 11 april klockan 16.36
Den avlidne mannen är i 20-årsåldern. Ingen är i nuläget frihetsberövad för mordet. Polisens arbetar med olika resurer med målet att ändra på det. 

Polisen har genomfört tekniska undersökningar, hållit flertalet förhör samt dörrknackning. Ytterligare utredningsåtgärder kommer att genomföras.

Tipsa polisen

Polisen är intresserad av alla iakttagelser från strax före midnatt och framåt i anslutning till begravningsplatsen. Både vad gäller personer och fordon. Den som har gjort iakttagelser eller har information i övrigt uppmanas att ringa 114 14 eller tipsa via polisens tipsformulär (länk nedan). 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.